top of page
  • Bochemit Estetik 

Импрегнант на маслена основа с дълготрайно оцветяване. Висококачествен, иновативен, маслено-алкиден импрегнант за обработка, защита, оцветяване и краен финиш на дървени повърхности и изделия в екстериор и интериор. 
Използва се за обработка на всякакви дървени изделия и повърхности. Иновативната формула на продукта му позволява да проникне дълбоко и добре да се свърже със структурата на третираната дървесина, попивайки в нея

Продукта се предлага в 6 цвята с в размери от 1 и 5 литра.

estetik.jpg
  • Bochemit Opti F

Универсален биоциден импрегнант за дърво
Kонцентрат и готов за употреба. 
Висококачествен, универсален, широкоспектърен, концентриран, фунгициден и инсектициден импрегнант за дълготрайна защита на дървесина в интериор и екстериор. Използва се за обработка на всякакви дървени изделия и повърхности с цел удължаване на техния живот и естествени, физически и естетически характеристики като цялост, якост, здравина, красив първоначален вид на дървото.

Продукта се предлага в 6 цвята с в размери от 1 и 5 литра.

Bo_5kg1kg_OptiF_ciry_BG.jpg
  • Bochemit Estetik Finish

Прозрачен финишен продукт, предназначен за нанасяне върху повърхности за външна и вътрешна употреба.

Безцветен: Mаслено-синтетичен импрегнант Бохемит Естетик – безцветен е предназначен за обработка на дървени повърхности за външна и вътрешна употреба, за промишлено производство и занаятчийски дейности. Предназначен за финишно покритие след Естетик и Естетик Винтидж.Продуктът може да бъде използван и като грунд преди полагането на всякакъв друг вид лак върху изделия. НЕ Е ПРЕДНАЗНАЧЕН ЗА ДИРЕКТНО НАНАСЯНЕ ВЪРХУ ДЪРВО В ЕКСТЕРИОР. Продуктът предпазва дървесината от проникване на вода. Не се люспи. Изглажда повърхността и повишава издържливостта на горния слой срещу механично въздействие. Подходящ е за мебели (плотове на маси, пейки, столове). Препоръва се, ако изделието ще бъде подложено на интезивно третиране с вода и почистващи препарати. Финишно то покритие е с полуматов ефект.

Finish.jpg
  • BOCHEMIT OPTIMAL FORTE APP

Биоциден импрегнант за дървесина изложена на тежки атмосферни условия, включително контакт с почва. Висококачествен, неотмиваем с вода, широкоспектърен, концентриран, фунгициден и инсектициден импрегнант за дълготрайна защита на дървесина в екстериор. Използва  се,  за обработка на всякакви дървени изделия и повърхности, главно в екстериор с цел, удължаване на техния живот и физически характеристики,  като цялост, якост, здравина, красив първоначален естествен вид на дървесината.

Продукта се предлага в 6 цвята с в размери от 1 и 5 литра.
Optimal_forte_APP_15l.jpg
bottom of page